Preloader
Безкоштовна доставка при замовленні від 700 грн.

Чим особлива наша косметика?

Для нас косметика є завжди особливою, адже ми вкладаємо частинку душі в кожен засіб. Ми ретельно підбираємо компоненти, щоб вони були максимально ефективними. Також нам важливо, щоб при користуванні ви відчували настрій, атмосферу ритуалу догляду за шкірою, тому особливу увагу ми приділяємо ще й аромату кожного засобу. Для цього використовуємо натуральні ароматичні екстракти або композиції ефірних масел. Іншим важливим аспектом є зовнішній вигляд засобу. Ми стараємось знайти ту саму особливу баночку для крему, створювати для нього оформлення, яке б передало настрій засобу – для нас це хвилюючий і захоплюючий процес.

Сьогодні нам хотілося б поділитися з вами однією з улюблених частин роботи над створенням косметики – підбором компонентів.

Першим нашим улюбленцем в цьому списку є компонент Relax Rides.

Relax Rides – це витяжка з рослини Acmella Oleracea, яке росте на території Індійського океану, охоплює географічні регіони Південної Америки, Африки та Азії. Acmella Oleracea – маленьке рослина з композитної сім’ї (і-Heliantheae), вона цвіте протягом всього року.

Рослина представляє особливий інтерес через вміст кислот і активних речовин: polypniques і polypnyniques, і Spilanthol. Це активні сполуки, відповідальні за властивості Relax Rides. Актив є потужним комплексом проти зморшок, він орієнтований на виражені, мімічні зморшки і діє безпосередньо на мікроскорочення шкіри. Комплекс використовується в профілактичних цілях, а також для ефекту вирівнювання в догляді проти зморшок, особливо в області навколо очей і губ.

Властивості активу Relax Rides: швидко знижує мікроскорочення ділянок шкіри, відповідальних за формування і посилення мімічних зморшок, особливо таких як “гусячі лапки”, зморшки “львів”, носо-губної складки. Дія активного комплексу абсолютно безпечна, але не накопичувальна, адже він не паралізує м’язи обличчя.

Ви можете ознайомитися з дією цього активного комплексу, придбавши наш крем для шкіри навколо очей, який містить Relax Rides. Також крем містить масло авокадо, примули вечірньої, со2 екстракт кави.

Наступним компонентом, який ми обожнюємо, є олія сливових кісточок.

Перш за все, вона має тонкий глибокий сливово-мигдалевий аромат, що підкорює з першого відкриття флакону. Біологічна дія масла визначається наявністю вітаміну Е і ситостеролу, який регулює проникність шкірного бар’єру і має відмінн зволожуючі властивості. Олію отримують з ядер кісточок сливи методом холодного пресування. Ядро кісточки містить 41% масла. Склад олії надзвичайно корисний й цінний, адже вона багата моно- і поліненасиченими жирними кислотами, вітаміном F в активній формі, токоферолами, фосфоліпідами, вітамінами А, В і С.

Жирні кислоти в олії сливи в основному представлені олеїновою кислотою з невеликою кількістю лінолевої – це покращує колір обличчя, підтримує здорові клітини шкіри і дозволяє використовувати олію для сухої і зрілої шкіри. Олія сливи завдяки своєму складу запобігає втраті колагену і стимулює процеси загоєння. Олія пом’якшує, живить і зволожує шкіру. Легко проникає, залишаючи на шкірі відчуття м’якості, не залишає жирного сліду чи блиску. Має зволожуючі та антиоксидантні властивості.

Масло сливових кісточок можна знайти в складі багатьох наших засобів: поживної сироватки з антиоксидантами для обличчя, крему для рук, поживної маски для сухої шкіри.

Збалансована за складом і одна з найбільш ефективних – звичайно наша улюблена конопляна олія. Її називають ще “сухою олією” за здатність швидко і легко проникати в шкіру, не залишаючи жодних слідів жирності.

У своєму складі олія містить велику кількість корисних елементів, антиоксиданти, протеїни, каротин, фітостероли, фосфоліпіди, так само безліч корисних мінеральних речовин, включаючи кальцій, магній, сірку, калій, залізо, цинк, і фосфор. Ще олія містить вітаміни А, B1, B2, B3, B6, C, D, і E. Зелений колір олії конопель – результат високого рівня хлорофілу, присутнього в насінні. Але найбільш цінна особливість олії конопель – відсоток вмісту жирних кислот, який вище, ніж у будь-якої іншої. Загальний вміст жирних кислот в ній становить понад 75%. Пропорція між кислотами Омега 3 і 6 становить 1:3.

Олія конопель допомагає в загоєнні пошкодженої шкіри, при запаленнях, а також нормалізує стан сухрї шкіри. Має зволожуючі властивості, покращує колір обличчя, розгладжує зморшки.

Крім того, завдяки своєму збалансованому складу, олія конопель рекомендована для пористої шкіри. Вона відновлює бар’єрну функцію шкіри, ефективно регулює роботу сальних залоз і нормалізує склад секрету, що виділяється ними, прискорює процеси регенерації, надає зволожуючу дію. Також має протизапальні властивості.

Конопляна олія дуже корисна і для волосся. Вона збільшує еластичність, зволожує і полегшує розчісування, надаючи волоссю сяйво і натурального блиску. Має широкий спектр ультрафіолетового захисту для шкіри.

Серед косметичних засобів Just Mine Cosmetic олія конопель міститься в засобах для шкіри, в засобах по догляду за волоссям: відновлюча і зволожуюча маска для волосся, гідрофильна олійка і крем для рук.

Також ми дуже часто використовуємо в засобах екстракти різних рослин, адже це природні активні компоненти, які мають дуже широкий спектр дії в залежності від виду рослини.

Один з таких компонентів – екстракт кори чорної верби. За своїми властивостямивона є природним аналогом саліцилової кислоти! Цей екстракт ідеальний в засобах для комбінованого, жирного і нормального типу шкіри як кератолітичний і антибактеріальний засіб. Дослідження з приводу дії цього компонента показали, що екстракт містить антимікробні властивості відносно мікроорганізмів, що беруть участь в утворенні акне (Propionibacterium вугрів, золотистий стафілокок).

Крім цього, екстракт має протизапальну дію, вирівнює і регенерує. Його потужні кератолітичні властивості здійснюють ефект пілінгу, м’яко стимулюють оновлення клітин, покращують зовнішній вигляд шкіри, згладжують сліди від акне і пігментних плям, дрібних зморшок і нерівностей шкіри.

Екстракт кори чорної верби ми використовуємо для нічного крему для комбінованого і жирного типу шкіри.

Напевно, один з найулюбленіших наших компонентів для волосся є фітокератин. У своїх засобах ми використовуємо рослинний фітокератин – максимально еквівалентний аналог звичайного кератину. Фітокератин складається з суміші вільних амінокислот рослин (кукурудзи, пшеничних висівок і сої) в такому співвідношенні, в якому амінокислоти знайдено в кератині. Фітокератин має дуже широкий спектр дії: збільшує вміст вільних амінокислот, які природним шляхом містяться в шкірі та волоссі, підтримує баланс вологи, робить волосся слухняним і пружним.

Важливим є той факт, що фітокератин має дуже низьку молекулярну масу (на відміну від гідролізованих протеїнів пшениці та сої), тому глибоко проникає у волосся, забезпечуючи зволоження і захист.

Для вивчення ефективності фітокератину були проведені досліди сили волосся на розрив і розтягнення на хімічно забарвленому волоссі. Для тестування використовували 5% розчин фітокератину і 5% розчин амінокислот кератину, отриманих від людини. Результати в першому випадку були вище у фітокератину, а в другому – на 0,08 одиниць нижче (практично без відмінностей). Фітокератин допомагає відновити силу і блиск волосся й шкіри, отримати всі переваги амінокислот кератину, але з рослинного джерела.

Фітокератин ревіталізує волосся і шкіру, збільшує зволоженість зсередини, дає здоровий блиск, збільшує вміст природних вільних амінокислот.

Серед косметичних засобів Just Mine Cosmetic фітокератин можна знайти в шампуні для сухого і пошкодженого волосся, кондиціонері та масці для волосся.

На цьому список наших улюблених компонентів, які ми використовуємо при створенні косметичних засобів, не обмежується. У наступних статтях ми обов’язково розповімо ще про наших улюбленців. Користуйтеся косметикою Just Mine Cosmetic і будьте красиві!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Закрити

Just mine cosmetic

онлайн-магазин натуральної косметики

Закрити

Увійти

Закрити

Кошик (0)

Кошик порожній У кошику немає товарів.

Just mine cosmetic

онлайн-магазин натуральної косметики




0