30%

Extra Virgin Tamanu Melon oil Олія таману нерафінована (vegan)

INCI: calophyllum inophyllum oil.

Країна походження: Вєтнам.

Спосіб отримання: холодний віджим

Термін придатності: 06/21

103 295 

Очистити
Повідомити про наявність Будь ласка, залиште свій email нижче.
Додати до списку бажань Додавання до списку бажань Додано до списку бажань
АртикулN/A Категорія Tag

Олію таману багато народів світу  називають “своєю” панацеєю. Ця панацея була відома ще понад 2000 років серед жителів Тасманії, Австралії, Нової Зеландії. Цінним смарагдово-зеленим маслом змащували рани, вона знімала запалення, боролася з різними інфекціями, загоювала рани. 

У сучасному світі олія таману зберегла усі свої цінні властивості і це підтвердилося не одним дослідженням.  Вона ідеальна у догляді за проблемною, жирною шкірою обличчя.

Її використовують для масажів тіла, змішуючи з різними іншими жирними  та ефірними оліями.

Вона заспокоює запалені ділянки шкіри, знімає запалення, подразнення, загоює шкіру та попереджає утворення шрамів.

 

об'єм

10 мл, 30 мл

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.